TERASSI- JA IKKUNAMARKIISIT VIIDEN VUODEN TÄYSTAKUULLA! RULLMA Kaihdin, Rauhankatu 32, Vaasa.

Terassimarkiisi on paljon enemmän kuin auringonsuoja. Markiisi tekee terassistasi viihtyisän kesähuoneen ja lisää huomattavasti sen käyttöä kuumina hellepäivinä ja sateisina syysiltoina.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että terassimarkiisi joutuu Suomen vaihtelevissa oloissa kestämään erilaista rasitusta. Siksi markiisi kannattaa valita huolella!!
Kaikki Sunsystemsin Terassi- ja Ikkunamarkiisit viiden vuoden täystakuulla (mekanismi ja runko, kankaat ja mahdolliset sähkölaitteet)!

Valmistettu Suomessa!

Esittelemme teille Sunsystemsin Terassimarkiisit TM 500, TM 300, ja TM 770.

Esittelyssä myös Sandatex/Para markiisikankaat sekä muutama sana kankaanvaihdosta.

TM 500

Pohjoismaisiin oloihin suunniteltu Sunsystems TM 500-terassimarkiisi kestää erinomaisesti säänvaihtelut ja pohjoiset olot. Muunneltavuutensa vuoksi TM 500 sopii jokaiselle terassille ja jokaiseen makuun!

Terassimarkiisit valmistetaan mittatilaustyönä. TM500 suurin leveys yksimittaisena 700 cm ja suurin ulottuvuus 400 cm! Varsipituudet/ulottuvuudet: 160, 200, 250, 300, 350 ja 400 cm. Rungon (metalliosien) värivaihtoehdot: hopea, valkoinen ja tyylikäs musta.

TM500 tuuliluokitukset (EN 13561): 2-3 riippuen ulottuvuudesta. (3 on korkein = noin 13.8 metriä sekunnissa).

 

Norrlin5

Kuva: TM 500 Classic. Kohde: Omakotitalo, Vöyri.

Sunsystems TM 500 on uuden ajan terassimarkiisi, jonka tyylikäs muotoilu, monipuolisuus ja laadukas rakenne tekevät markiisista suositun. TM 500-terassimarkiisi pitää markiisikankaan erittäin kireänä kestävillä Dyneema-nauhan avulla. (Dyneema on maailman vahvin kuitu).

Sunsystemsin valmistama TM 500 Terassimarkiisi on saatavana perinteisellä Classic-päädyillä tai pyöristetyillä Design-päädyillä. Lisävarusteina on saatavana esimerkiksi katosprofiili,  kangaspalkki, rullautuva etukangas, moottorikäyttö.

III kangaspalkki 2014

TM 500 kangaspalkilla (lisävaruste) antaa enemmän tilaa markiisin alle. Normaalisti markiisi tulee aina kaltevassa kulmasta seinästä ulospäin mutta kangaspalkkimarkiisi kaltevoituu vasta palkin kohdalta. Kangaspalkki myös tukee koko markiisia paremmin kuin ”normaalimalli” ja antaa paremman vesikuorman keston perusmalliin verrattuna. Kangaspalkkimarkiisi on kaikinpuolin ryhdikkäämpi ja tukevampi markiisi.

 

VI rullautuva

TM 500 voidaan varustaa markiisikankaasta tai screenkankaasta valmistettu  rullautuvalla etukankaalla (lisävaruste).

 

IV classic

Classic-pääty (vakio)

 

 

V design

Design-pääty (lisävaruste)

TM 300

TM300 hopea

Laadukkaalla TM 300-markiisilla voidaan kattaa pienet terassit tai suojata ikkunat. Nivelvarret varustettu Dyneema-nauhalla. Suurin leveys 500 cm, ulottuvuudet 100, 150, 200, 250 ja 300 cm. Rungon vakioväri hopea. TM 300 mallin tuuliluokitus: 2-3.

 TM 770

TM770 (2) - Kopia

TM 770 on tyylikkäästi kokonaan koteloitu terassimarkiisi. Pyöreä muotoilu ja laadukas rakenne antavat markiisille viimeistellyn ilmeen. TM 770 Terassimarkiisi on laadukkaan terassin arvoinen laadukas markiisi !

Suurin leveys 600 cm, ulottuuvuudet 200, 250, 300, 350 ja 400 cm. TM 770 on aina moottoroitu. Rungon värivaihtoehdot: Hopea, valkoinen ja musta. Tuuliluokitus: 2-3. (Rungon alkuperä: Lewens, Germany).

TUULILUOKITUKSET (EN13561): Tuuliluokat / tuulen voimakkuus noin metriä sekunnissa. 0 = 5.3 m/sek. 1 = 7,7 m/sek. 2 = 10,5. 3 = 13,6 m/sek.

TM 500 ja TM 770 runkojen värivaihtoehdot: Hopea, valkoinen ja tyylikäs musta. (Myös kaikki RAL-värit lisähintaan). TM 300 rungon värivaihtoehto: Hopea.

Markiisikangas

Kopia av Tygkollektion 008

Kangasmallisto on voimassa 2018-2022!

Markiisi viimeistellään oikein valitulla markiiskankaalla. Kangas on markiisin näkyvin osa ja sen valintaan kannattaa käyttää aikaa. Hyvin valittu markiisi ja markiisikangas kohentavat rakennuksen ulkonäköä. Markiisikangas on parhaimillaan kestävä, värinpitävä, likaa hylkivä ja hyvän näköinen.

Sunsystems-markiiseissa käytetään Sandatexin 100% akryylikangasta jonka värinpitävyys on korkeinta luokkaa. Kaikki mallistossa olevat markiisikankaat on valmistettu kuituvärjätystä langasta. Koska värjäys on tehty jo kuituvaiheessa, kankaan värit säilyttävät raikkaat sävynsä pitkään. Markiisikangasmallisto sisältää yli 150 erilaista kangasta. Mallistosta löytyy kauniit yksiväriset, perinteiset tasaraitaiset, sekä kuviolliset kankaat. Kaikki kankaat ovat samanhintaisia. Kankaan paino on noin 300 gr/m2, vesipilari yli 300 mm.

Markiisikangas viimeistellään laadukkaalla Nanoteknologiaa hyväksikäyttävällä (DuPont Nano) pintakäsittelyllä, joka takaa kankaalle likaa ja hometta hylkivän Teflon-pinnan tehden markiisikankaasta lähes itsepuhdistuvan.

Kun haluat tehdä pitkäaikaisen kangasvalinnan, suosittelemme sinulle Sandatexin akryylikangasta!

Pidemmällä ajanjaksolla akryylikankaan värinkesto on parempi kuin esimerkiksi polyesterikankaan!

Katso video !

Markiisikankaan hoito on helppoa! Markiisikangas on todellinen sijoitus. Oikein hoidettuna se säilyttää värinsä ja muotonsa vuosikaudet. Markiisikangasta on huolehdittava oikealla tavalla. Mikäli markiisikankaaseen on tullut likaa, pestään se pehmeällä harjalla, haalealla vedellä ja tavallisella käsienpesuaineella, esimerkiksi BLIW on hyvä. Älä käytä astianpesuainetta kuten Fairy tai Mäntysuopaa! Huuhtele hyvin! Pesun jälkeen kannattaa jättää kankaan kuivumaan ennen rullausta. Myös märkänä sisään rullattu markiisi tulisi kuivattaa auki rullattuna mahdollisimman pian. Liuotinaineiden käyttö markiisikankaan pesussa kielletty! Pesukoneen ja korkeapainepesurin käyttö on myös kielletty!

Sandatexin teflonilla käsitellyt, erityisen vahvat kankaat lupaavat sinulle ja markiisillesi monia monia yhteisiä vuosia.

KANKAANVAIHTO

tygbyte3Onko teillä vanha markiisi, mutta kangas on likainen ja ehkä jopa homehtunut ? Ei hätää ! Toimitamme mittatilaustyönä uudet markiisikankaat. Käymme tarvittaessa myös asentamassa uudet kankaat samalla kun poistamme vanhat !

Tietysti myymme edelleen myös  IKKUNAMARKIISIT IM 500, IM 400,  IM 450, IM 300 ja IM 200.

Katso lisää:

www.rullma.fi                           Lisää kuvia ym. hyödyllistä tietoa.

www.sunsystems.fi                 Olemme Sunsystemsin valtuutettu jälleenmyyjä.

www.facebook.com/rullma   Monta kuva-albumia eri markiisimalleista!

www.markisguiden.se    Markisguiden on markiisikangas toimittajan Sandatexin suosittu ja erittäin kiinnostava PC-sovellus jossa on oman kuvan käyttömahdollisuus! Myös ilmaisia sovelluksia iPad ja Android lukulaitteille!! Kirjoita hakukenttään: markisguiden. Sovellukset ovat ruotsinkielisiä mutta silti erittäin helppoja ymmärtää .

www.markiisi.fi   Sunsystemsin helppokäyttöinen ”markiisimoottori”. Ei oman kuvan käyttömahdollisuutta.

www.sandatex.se    Kangastoimittaja. (Ruotsinkielinen sivusto).

www.aurinkosuojaus.fi  Alamme kattojärjestön kotisivut. Paljon luettavaa auringonsuojauksesta ja lämmönsäästöstä.

Markiisikomponenttien (ei TM 770) valmistaja: Hunter Douglas Scandinavia Ab, Ruotsi.

Suoritamme mittaukset ja asennukset 40. vuoden kokemuksella. Ilmainen mittauspalvelu Vaasassa ja lähiympäristössä, myös iltaisin!

TERVETULOA MEILLE TUTUSTUMAAN ERI MARKIISIMALLEIHIN JA JÄNNITTÄVÄÄN KANGASMALLISTOON!

Rauhankatu 32 (Rauhankadun ja Asemakadun kulmassa).

65100 VAASA

Puhelin 06 – 3173 908

Sähköposti: info@rullma.fi

Y-tunnus: 02506734

Avoinna: Arkisin klo 8:30 – 17. Lauantaisin suljettu.