IKKUNAMARKIISIT VIIDEN VUODEN TÄYSTAKUULLA! Rullma-kaihdin, Vaasa.

Ei pelkästään kaihtimia…

Nyt on kesä!

Ikkunamarkiisi pitää huoneen sisäilman sopivan viileänä ja suojelee samalla kodin tekstiilejä ja sisustusta haalistumiselta peittämättä kuitenkaan kaunista maisemaa. Ikkunamarkiisit ovat tärkeä osa kun suunnitellaan energiatehokasta kotia ja asumista.

Ikkunamarkiisi auttaa säästämään talon viilennys- ja ilmanvaihtokuluissa!

Markiisit antavat rakennukselle aivan uuden ilmeen ja oikein valitun kankaan avulla markiisi sulautuu kauniisti rakennuksen julkisivuun. Markiisit valmistetaan mittatilaustyönä.

Esittelemme teille Sunsystems IKKUNAMARKIISIT (IM) ja Sandatex markiisikankaat:

IM 300

Kohde: Omakotitalo, Koivulahti.

Kohde: Niemeläntie. Vaskiluoto, Vaasa.

IM 300 on koteloitu ikkunamarkiisi. IM 300:en kotelo on siro ja sen muodot kauniisti pyöristettyjä. Tätä ikkunamarkiisia ohjataan nauhalla ulkoa tai sisältä . Erinomainen ratkaisu ”tavalliseen” ikkunaleveyteen. Kangasputken halkaisija 39 mm. IM 300 ikkunamarkiisin maksimileveys on noin 300 cm ja varsipituudet 60, 70, 80 ja 90 cm. Markiisiosat on saatavana vakiona hopeana, valkoisena tai mustana. IM 300 ikkunamarkiisimallia olemme vuosien varrella myyneet tuhansia kappaleita!

IM 400 ja IM 450

Kohde: Omakotitalo. Moottorikäyttöiset IM 450 ikkunamarkiisit sarjaan kytketty yhdelle moottorille + tuuli/aurinko-automatiikka. Asiakas valitsi valkoinen markiisirunko ja kangas ilman reunusta.

IM 400 Ikkunamarkiisissa on jonkun verran isompi suojakotelo ja kangasputki kuin mallissa IM 300. Tässä IM400 mallissa kangasputken halkaisija on 70 mm joka mahdollistaa moottorikäyttöä. Edellämainitun IM 300 mallin sivuvarsilla ja etuprofiililla suurin leveys on noin 450 cm ja varsipituudet 60, 70, 80 ja 90 cm.

IM 450  on varustettu IM 500 (katso alla) mallin vahvoilla sivuvarsilla ja etuprofiililla jolloin suurin leveys on noin 600 cm ja varsipituudet ovat 60, 70, 80, 90, 100, 110 ja 120 cm.

IM 400 ja IM 450 mallit toimitetaan vakiona veivikäyttöisinä. Optiona moottorikäyttö (kaapeli- tai radio) johon voidaan liittää tuuli- ja aurinkoautomatiikka. Markiisiosat ovat saatavana vakiona hopeana, valkoisena tai mustana.

IM 500

Kohde: Vöyrin kunnantalo. Moottorikäyttöiset sarjaan kytketyt markiisit + tuuli/aurinko-automatiikka.

Kohde: Othello Products Oy. Palosaarentie, Vaasa. Vaihdekäyttöiset IM 500.

IM 500 (Robusta) on erittäin tukevarakenteinen ikkunamarkiisi! IM 500 on luotettava aurinkosuoja yksittäisissä kotitalouksissa sekä suurempina kokonaisuuksina kouluissa, konttoreissa, ravintoloissa, sairaalloissa sekä muissa julkisissa rakennuksissa.

IM 500 asennetaan markiisin päistä joko seinään tai kattoon. Kangasputken halkaisija 70 tai 78 mm riippuen markiisin leveydestä . Yksittäisen markiisin leveys jopa 600 cm ja varsipituudet 70, 80, 90, 100, 120, 130 ja 140 cm. Toimitetaan vakiona vaihdekäyttöisenä. Moottorikäyttöisenä (yhdellä moottorilla) ja markiisit sarjaan kytkettynä päästään yli 25 metrin saakka. Kaikki osat on tehty kestämään kovaa rasitusta! Lisävarusteena katosprofiili ja moottori. Markiisiosat ovat saatavina vakiona hopeisena, valkoisena ja mustana.

HUOM! Kaikkien Ikkunamarkiisien (IM) laskeumakulma vähintään 160 astetta!

Markiisikangas

Kangasmallisto on voimassa 2017 -2022!

Markiisi viimeistellään oikein valitulla markiisikankaalla. Kangas on markiisin näkyvin osa ja sen valintaan kannattaa käyttää aikaa. Hyvin valittu markiisi ja markiisikangas kohentavat rakennuksen ulkonäköä. Markiisikangas on parhaimmillaan kestävä, värinpitävä, likaa hylkivä ja hyvän näköinen.

Sunsystems-markiiseissa käytetään Sandatexin 100% akryylikangasta jonka värinpitävyys on korkeinta luokkaa. Kaikki mallistossa olevat markiisikankaat on valmistettu kuituvärjätystä langasta. Koska värjäys on tehty jo kuituvaiheessa, kankaan värit säilyttävät raikkaat sävynsä pitkään. Markiisikangasmallisto sisältää yli 150 erilaista kangasta! Mallistosta löytyy kauniit yksiväriset, perinteiset tasaraitaiset, sekä kuviolliset kankaat. Kankaan paino noin 300 gr/m2. Vesipussi yli 300 mm.

Markiisikangas viimeistellään laadukkaalla nanoteknologiaa hyväksikäyttävällä (DuPont Nano) pintakäsittelyllä, joka takaa kankaalle likaa ja hometta hylkivän teflon-pinnan tehden markiisikankaasta lähes itsepuhdistuvan. Kun haluat tehdä pitkäaikaisen kangasvalinnan, suosittelemme sinulle Sandatexin akryylikangasta!

Pidemmällä ajanjaksolla akryylikankaan värinkesto on parempi kuin esimerkiksi polyesterikankaan!

Katso video tästä

 

 

 

 

 

Markiisikankaan hoito on helppoa! Markiisikangas on todellinen sijoitus. Oikein hoidettuna se säilyttää värinsä ja muotonsa vuosikaudet. Markiisikangasta on huolehdittava myös oikealla tavalla. Mikäli markiisikankaaseen on tullut likaa, pestään se pehmeällä harjalla, haalealla vedellä ja tavallisella astianpesuaineella. Huuhtele hyvin! Pesun jälkeen kannattaa jättää kankaan kuivumaan ennen rullausta. Myös märkänä sisään rullattu markiisi tulisi kuivattaa auki rullattuna mahdollisimman pian. Liuotinaineiden käyttö markiisikankaan pesussa kielletty. Pesukoneen ja korkeapainepesurin käyttö on myös kielletty!

Sandatexin teflonilla käsitellyt, erityisen vahvat kankaat lupaavat sinulle ja markiisillesi monia monia yhteisiä vuosia !

Meiltä myös TERASSIMARKIISIT: TM 500, edullinen TM 300 ja täysin koteloitu

Linkit:

sunsystems.fi   Olemme Sunsystemsin valtuutettu jälleenmyyjä.

facebook.com/rullma   Monta kuva-albumia eri markiisimalleista.

rullma.fi   Kuva-albumit (Huom! Näissä albumeissa on markiisimallien vanhat nimet).

sandatex.se  Markiisikangastoimittajan uudet upeat kotisivut. Suomenkielinen versio tulossa.

markisguiden.se  Markisguiden on markiisikangastoimittajan Sandatexin uusi ja erittäin kiinnostava PC-ohjelma jossa on oman kuvan käyttömahdollisuus! Myös ilmaisia sovelluksia iPad ja Android lukulaitteille! Kirjoita hakukenttään markisguiden. Sovellus on ruotsinkielinen mutta silti helppo ymmärtää !

markiisi.fi  Sunsystemsin helppokäyttöinen ”markiisimoottori”. Ei oman kuvan käyttömahdollisuutta.

aurinkosuojaus.fi   Alamme kattojärjestön kotisivut. Paljon luettavaa aurinkosuojauksesta.

Suoritamme mittaukset ja asennukset yli 30. vuoden kokemuksella. Mittaukset myös iltaisin!

TERVETULOA MEILLE TUTUSTUMAAN ERI MARKIISIMALLEIHIN JA UUTEEN KANGASMALLISTOON!

Avoinna: Arkisin klo 8:30-17. Lauantaisin suljettu.

 

 

 

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>