Ei pelkästään kaihtimia… IM300 (Siesta) IKKUNAMARKIISI. Rullma-kaihdin, Vaasa!

Pian on kesä! 😀

Esittelyssä IM300 (Siesta) IKKUNAMARKIISI.

 

Kohde: Niemeläntie, Vaskiluoto, Vaasa.

 

Kohde: Omakotitalo, Koivulahti.

IM300 (ent. Siesta) on koteloitu ikkunamarkiisi. Kotelo on siro ja sen muodot kauniisti pyöristettyjä. Tätä ikkunamarkiisia voidaan ohjata nauhalla ulkoa tai talon sisältä.  Erinomainen ratkaisu ”tavalliseen” ikkunaleveyteen. IM300 ikkunamarkiisin maksimileveys on noin 320 cm ja varsipituudet 60, 70, 80 ja 90 cm. Markiisiosat on saatavana vakiona hopeana, valkoisena tai mustana. Lisäksi tehdasväreinä löytyy 10 lisäväriä. IM300 valmistetaan mittojen mukaan.

Tätä markiisimallia olemme vuosien varrella myynyt tuhansia kappaleita.

Markiisikangas

Markiisi viimeistellään oikein valitulla markiisikankaalla. Kangas on markiisin näkyvin osa ja sen valintaan kannattaa käyttää aikaa. Hyvin valittu markiisi ja markiisikangas kohentavat rakennuksen ulkonäköä. Markiisikangas on parhaimmillaan kestävä, värinpitävä, likaa hylkivä ja hyvän näköinen.

Sunsystems-markiiseissa käytetään Sandatexin 100% akryylikangasta, jonka värinpitävyys on korkeinta luokkaa. Kaikki mallistossa olevat markiisikankaat ovat valmistettu kuituvärjätystä langasta. Koska värjäys on tehty jo kuituvaiheessa, kankaan värit säilyttävät raikkaat sävynsä pitkään. Markiisikangasmallisto sisältää yli 150 erilaista kangasta. Mallistosta löytyy kauniit yksiväriset, perinteiset tasaraitaiset, sekä kuviolliset kankaat. Kankaan paino noin 300 gr/m2. Vesipussi yli 300 mm.

Markiisikangas viimeistellään laadukkaalla nanoteknologiaa hyväksikäyttävällä (DuPont Teflon Nano) pintakäsittelyllä, joka takaa kankaalle likaa ja hometta hylkivän teflon-pinnan tehden markiisikankaasta lähes itsepuhdistuvan. Kun haluat tehdä pitkäikäisen kangasvalinnan, suosittelemme sinulle Sandatexin akryylikangasta!

Pidemmällä ajanjaksolla akryylikankaan värinkesto on parempi kuin esimerkiksi polyesterikankaan!

 

Tuore kangasmallisto on voimassa vuosina 2013 – 2017!

Katso lisää:

www.sunsystems.fi

www.facebook.com/rullma   Monta kuva-albumia eri markiismalleista!

www.rullma.fi   (Malli Siesta)

www.markisguiden.se   Markisguiden on markiisikangas-toimittaja Sandatexin uusi ja erittäin kiinnostava PC-ohjelma jossa on oman kuvan käyttömahdollisus! Myös ilmaisia sovelluksia iPad ja Android lukulaitteille! Kirjoita hakukenttään markisguiden. (Päivitetty v.9/2013 uudella kangasmallistolla). Sovellus on ruotsinkielinen mutta silti erittäin helppo ymmärtää.

www.sandatex.se  Kangastoimittaja Sandatexin uudet kotisivut. Suomenkielinen versio tulossa! 🙂

HUOM! Uusi kangasmallisto päivitetään huhtikuun 2013 aikana myös Sunsystemsin ja markiisi.fi sivustoille.

TERVETULOA MEILLE TUTUSTUMAAN ERI MARKIISIMALLEIHIN JA UUTEEN KANGASMALLISTOON! 😀

Meiltä saatte myös uudet mittatilatut markiisikankaat vanhaan markiisiin!

Mittaus- ja asennuspalvelu yli 30. vuoden kokemuksella!

Avoinna: Arkisin 8:30-17. Lauantaisin suljettu.