Ei pelkästään kaihtimia… IM400 (Aruba) IKKUNAMARKIISI. Rullma-kaihdin, Vaasa!

PIAN ON KESÄ! 😀

Esittelyssä IM400 ja IM450 (Aruba) Ikkunamarkiisit

 

Kuva:  Käsityötalo Loftet, Vaasa. Moottorikäyttöiset IM450 Ikkunamarkiisit.

IM400 ja IM450 (Aruba) Ikkunamarkiiseissa on jonkun verran isompi suojakotelo ja kangasputki kuin mallissa IM300 (Siesta). IM400/IM450 malleissa kangasputken halk. 70 mm:in sinkitty teräsputki. Käyttämällä IM300 mallin sivuvarret ja etuprofiili, suurin leveys on noin 450 cm ja varsipituudet 60, 70, 80 ja 90 cm.

IM450 malli on varustettu  IM500 (Robusta) mallin vahvoilla sivuvarsilla ja etuprofiililla jolloin suurin leveys on edelleen  noin 450 cm  mutta varsipituudet ovat  60, 70, 80, 90, 100, 110 ja 120 cm.

IM400 ja IM450 toimitetaan joko veivi- tai moottorikäyttösenä. Rungon värivaihtoehdot hopea, valkoinen ja tyylikäs musta. Lisäksi tehdasväreinä löytyy 10 lisäväriä.

Markiisikangas

Tuore kangasmallisto on voimassa vuosina 2013-2017!

Markiisi viimeistellään oikein valitulla markiisikankaalla. Kangas on markiisin näkyvin osa ja sen valintaan kannattaa käyttää aikaa. Hyvin valittu markiisi ja markiisikangas kohentavat rakennuksen ulkonäköä. Markiisikangas on parhaimmilaan kestävä, värinpitävä, likaa hylkivä ja hyvän näköinen.

Sunsystems-markiiseissa käytetään Sandatexin 100% akryylikangasta, jonka värinpitävyys on korkeinta luokkaa. Kaikki mallistossa olevat markiisikankaat ovat valmistetut kuituvärjätystä langasta. Koska värjäys on tehty jo kuituvaiheessa, kankaan värit säilyttävät raikkaat sävynsä pitkään. Markiisikangasmallisto sisältää yli 150 erilaista kangasta. Mallistosta löytyy yksiväriset, perinteiset tasaraitaiset, sekä kuviolliset kankaat. Kankaan paino noin 300 gr/m2, Vesipussi yli 300 mm.

Markiisikangas viimeistellään laadukkaalla nanoteknologiaa hyväksikäytävällä (DuPont Teflon Nano) pintakäsittelyllä, joka takaa kankaalle likaa ja hometta hylkivän teflon-pinnan tehden markiisikankaasta lähes itsepuhdistavan. Kun haluat tehdä pitkäaikaisen kangasvalinnan, suosittelemme sinulle Sandatexin akryylikangasta!

Pidemmällä ajanjaksolla akryylikankaan värinkesto on parempi kuin esimerkiksi polyesterikankaan!

 

 

Katso lisää:

www.sunsystems.fi

www.facebook.com/rullma  Monta kuva-albumia eri markiisimalleista!

www.rullma.fi  (Malli Aruba)

www.markisguiden.se   Markisguiden on markiisikangas-toimittaja Sandatexin uusi ja erittäin kiinnostava PC-ohjelma jossa on oman kuvan käyttömahdollisuus! Myös ilmaisia sovelluksia iPad ja Android lukulaitteille! Kirjoita hakukenttään markisguiden. (Päivitetty v. 9/2013 uudella kangasmallistolla). Sovellus on ruotsinkielinen mutta silti erittäin helppo ymmärtää.

HUOM! Uusi kangasmallisto päivitetään huhtikuun aikana myös Sunsystemsin, Sandatexin ja markiisi.fi sivustoille.

TERVETULOA MEILLE TUTUSTUMAAN ERI MARKIISIMALLEIHIN JA UUTEEN KANGASMALLISTOON! 😀

Avoinna: Arkisin 8.30 – 17. Lauantaisin suljettu.

Suoritamme mittaukset ja asennukset yli 30. vuoden kokemuksella!

OLEMME LOMALLA VIIKOLLA 13/2013 (23.3.-31.3.) JOLLOIN MYYMÄLÄMME ON SULJETTUNA. Tavoitatte meitä sähkäpostitse: info@rullma.fi